Olohuoneen uusi ilme

matto matto-2 matto-3

Olohuoneen muuttunutta ilmettä piti esitellä jo aikoja sitten, mutta kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, ensin tuli roppakaupalla sairastamista ja sitten lähdettiinkin etelään lämmittelemään, joten kameraan en vain ehtinyt (tai jaksanut) tarttua missään välissä. Niinpä silmä on jo ehtinyt tottua olohuoneen uuteen tulokkaaseen, jota hartaasti odotin. Marjan blogissa ihastuin paimentolaismattoa kaukaisesti muistuttavaan ruutumattoon ja etsiskelin aikani vastaavaa. Aika nopeasti löysin Ellokselta meille sopivan, mutta sopiva koko oli siitä loppu pitkän aikaa. Lopulta yli kuukauden metsästyksen jälkeen onnistuin nappaamaan meille maton.

Olohuoneen ilmeeseen maton vaihdoksella on mielestäni ollut aika iso vaikutus. Tykkään edelleen meidän aiemmasta matosta (esim. täällä), mutta viiden vuoden jälkeen kaipasi jo vähän vaihtelua. Villamatto oli helppo ja kätevä, mutta tässä uudessa puuvillaisessa on ihanaa tuo pehmeys jalan alla. Lisäksi on helpottavaa tietää, että tämän voi tarvittaessa pestä mattokoneessa. Olkkarin ilme muuttui freesimmäksi ja vaaleammaksi, sopiva muutos siispä näin kevään kynnyksellä. Mitäs pidätte?

Saavuimme eilen aamulla kotiin ja ensimmäisenä teki mieli viedä taljat kesäsäilöön. Niinpä nappasin pari ensimmäistä pois ja päätin hiukan testailla miltä tuntuisi olla ilman taljoja. Veikkaan, että vielä on liian aikaista, tykkään niin kovin lämpöisestä, että hetken jaksan varmasti taljoja vielä katsella. Joko teillä on siirretty taljat odottamaan ensi syksyä?

Mukavaa keskiviikkoa toivotellen,

allekirjoitus

PS. Kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin, käyn niiden kimppuun pikapuoliin! <3