Lomakuulumisia

ruokailutila1-2 ruokailutila olohuonehelmikuu-3

Täällä jatketaan vielä loman merkeissä tämä viikko ja talvilomahan tämä näyttää olevan sanan jokaisessa merkityksessä. Lunta tuli eteläänkin sen verran urakalla, että olemme päässeet pulkkamäkeen ja hankeen rämpimään. Lapsillehan tämä on aivan mahtavaa, joskin itse (yllätys yllätys) olisin jo niin paljon mieluummin ottanut kevättä ja aurinkoa kuin tuiskua ja kinoksia. Peruin myös taljojen viennin säilöön, nythän tarvitaan kaikki mahdollinen lisälämpö ja pehmeys mitä sattuu löytymään!

Kuvissa näkyvät kirsikkapuun oksat ehtivät aloittaa kukinnan ennen reissua ja olivat kaikesta päätellen olleet täydessä kukassa reissun aikana, harmi, etten päässyt näkemään sitä ihanuutta. Ehkäpä löydän toiset oksat, jotka saan kukkimaan, toivottavasti! Magnolian oksia en ole vielä onnistunut löytämään, oletteko te törmänneet niihin kaunokaisiin jossain?

Ihanaa viikonloppua toivotellen,

allekirjoitus