Hei hei helmikuu!

helmikuu

Vaikka olen aina tykännyt helmikuusta jo ihan senkin takia, että silloin vietän syntymäpäivääni, niin täytyy sanoa, että tästä helmikuusta selvittiin sekavin tuntein. Työssäolopäiviä ei tähän kuuhun montaa mahtunut, johtuen toki pitkästä lomasta, mutta myös jatkuvasta sairastamisesta (joko omastani tai eskarilaisen). Nyt pidänkin sormia ristissä, että pysyisimme terveinä ja kaikki ei-tervetulleet norot ja muut taudit kiertäisivät perheemme kaukaa ja kevät olisi suopeampi kaikessa suhteessa. Loma ja matka toivat toki kaivattua energiaa ja piristystä muuten kohtalaisen tylsään alkukevääseen.

Nytpä siis lähden odottavaisin mielin kohti ensimmäistä kevätkuukautta. Vaikka eilen vesisateessa rämpiessäni mietin (etsimme pimeällä kaatosateessa eskarilaisen kadonnutta jousipyssyn jousta metsikössä…), että voisihan sitä jossain muuallakin olla, jossain, missä ei ole ”talvea”, niin onhan tuo vesisade tavallaan lohdullinen merkki siitä, että kevät tulee, vaikka talvi ehkä ei koskaan tullutkaan. Ja tulihan sekin aina välillä toki. Vielä tämä kuukausi ja alkaa paras aika vuodesta, joka kestää kuitenkin pitkälle, tämäkin synkkä kausi on selätetty ja edessäpäin on lisääntyvää valoa ja vihertyvää maisemaa.

Näillä ajatuksilla siispä kohti maaliskuuta, saa nähdä mitä se tuo tullessaan. Mukavaa maaliskuun alkua! <3

allekirjoitus