Kohti viikonloppua

olkkari-3 olkkari-2 olkkari

Onpa todellinen vauhtiviikko takana vai tuntuuko vain loman jälkeen, että lepohetkiä on ollut tällä viikolla ihan liian vähän ja vauhti hiukan liian tiivis? Oli miten oli, viikonloppuni onneksi alkoi juuri ja vaikka tälle päivälle onkin ohjelmaa, niin onneksi kalenteri ei ole täynnä, vaan aikaa jää laitella koti siistiksi viikonloppua varten ja toivottavasti ehdin myös sohvannurkkaan sisustuslehden parissa.

Olen useaan otteeseen tämän vuoden puolella kirjoittanut pienistä ja isommistakin sisustusmuutoksista ja muutoksen kaipuusta kotona. Tällä hetkellä eskarilaisen huone on  muutoksen kourissa ja myönnän viettäneeni alkuviikolla useamman tunnin istuen kyseisen huoneen lattialla ja katsellen ympärilleni. Etsin uusia mahdollisuuksia hyödyntää kohtalaisen ison huoneen potentiaalia niin, että se olisi käyttäjälleen mahdollisimman monipuolinen ja miellyttävä kuitenkin niin, että leikkitilaakin jää tarpeeksi. Koska isompi remppa seinien maalauksineen ei innostanut, niin villeimmät suunnitelmat jäivät vain suunnitelmiksi, en nimittäin innostunut pakkeloimaan yhtäkään ylimääräistä reikää seinässä. Mennään siispä tässä kohtaa lopulta siitä mistä aita on matalin, vaikka kaikenlaisia mahdollisuuksia mieleen tulikin. Huoneesta lisää ensi viikon aikana, kunhan kaikki on valmista.

Eilinen ilta meni ihastellessa Pomp de Lux uutuuksia ja nyt odotellaan malttamattomana pakettia. Sisustusinnon lisäksi kevät nostattaa selvästi innostusta vaatekaapin sisällön muokkaukseen. Itselläni tämä tarkoittaa lähinnä marittamista, josko saisin Kon Mari menetelmällä oman vaatekaappini sellaiseen kuntoon, että joka aamulle löytyy mieluista puettavaa? Eskarilaisen kohdalla puolestaan on aika tarkistaa pieneksi jääneet vaatteet viemästä tilaa kaapista ja samalla saadaan ihania uutuuksia tilalle.

Näillä mietteillä siispä vapaapäivään ja aloittamaan järjestelyurakkaa.

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus