Rento petaus

rento petaus rento petaus helmililja helmililja

Täällä koitetaan taas opetella rentoa petausta vaihteeksi. Useimmiten en kyllä onnistu jättämään sänkyä ilman päiväpeitettä, mistä lie moinen pakkomielle, olisihan tämä aika kutsuva (ja helppo) petaus näin. Puhtaissa pellavalakanoissa on kyllä jotain erityisen ihanaa. Pian ajattelin käydä katsastamassa täällä postauksessa pähkäilemääni IKEAn höyhenpeittoa, saa nähdä jääkö katsomiseksi vai lähteekö se toimittamaan päiväpeiton virkaa.

Helmililjoista on menossa jo toinen kierros, ensimmäiset kuivahtivat kokoon loman aikana. Nämä jos mitkä ovat kevään merkki. Pienen piston tunnen kyllä katsoessa helmililjoja, sillä itselläni oli vakaa aikomus laittaa viime keväänä pihalle laitettuihin kukkalaatikoihin helmililjaa ja tulppaaneja, mutta mitähän mahtoi tapahtua, jäi muiden juttujen jalkoihin koko idea. Josko nämä sipulit nyt saisin maahan ilostuttamaan tuleviakin keväitä…

Tälle päivälle on tiedossa ainakin sushia ja leffaa, joten päivä ei voi ihan pieleen mennä. Nyt kuitenkin aamusmoothiet, että jaksaa taas. Ihanaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus