Pieniä muutoksia kylpyhuoneessa

kylppäri-2 kylppäri-3 kylppäri-4 kylppäri-5 kylppäri

Kylppäriimme ei ole kurkattu pitkään aikaan, mutta ehkä nyt on sopiva hetki kurkata pieniin muutoksiin isommassa kylpyhuoneessa. Kylppäri koki pieniä, mutta yleisilmeeseen isosti vaikuttaneita muutoksia jo tammikuun lopulla. Kylpyhuoneen puolen kuultovalkea katto maalattiin peittävän valkoiseksi ja sillä oli yllättävän iso vaikutus kylpyhuoneen valoisuuteen ja koko kylppärin ilme ikäänkuin freesaantui näinkin pienellä sävymuutoksella.

Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on myös tummaksi käsitelty saunamme, joka täysin lasisine seinineen vaikuttaa osaltaan kylpyhuoneenkin ilmeeseen. Onni onkin sekä saunan että kylpyhuoneen puolelta löytyvät ikkunat, joten varsinaista pulaa valosta ei ole. Lisäksi kylpyhuoneesta ja saunasta löytyy valaisimia erilaisiin tarkoituksiin; kylpyhuoneessa päävalaisimena on himmennettävät spotit ja lisänä valaistu peili, saunan puolelta löytyy kuituvalot katosta, sekä perinteinen saunavalaisin, joten neljä eri valaisuvaihtoehtoa takaavat sen, että joka tilanteeseen löytyy sopivaa valaistusta tai sitten voi nauttia luonnonvalosta, niinkuin itse usein kesäisin teen ja jätän keinovalot suihkun ajaksi kokonaan pois.

Meillä on jo vuosia ollut molemmissa kylpyhuoneissa erilaiset Gant Homen valkoiset tähtimatot, jotka ovat toimineet käytöstä ja pesuista huolimatta erinomaisesti. Kaipasin kuitenkin vaihtelua ja hetken taukoa tähdistä(!), joten yläkerran kylpyhuoneeseen pääsi uusi matto testiin. Tämä epämääräisen salmiakkikuvioinen matto oli heti suosikkini ja vaikka se on kermaan taittava pohjasävyltään, niin onneksi ei liikaa kuitenkaan. Tällä matolla mennään siis ainakin kesä ja sitten mietitään haluanko tuoda tähtimaton takaisin.

Leveälle kylppärin tasolle olen tehnyt asetelman, jossa on tällä hetkellä kylppäriin sopiva vesiprintti, sekä Luhta Homen metallitarjottimelle asetellut tärkeät asusteet. Tästä on kätevää aamukiireessä ottaa kello ja sormukset matkaan.

Aiemman kylpyhuonepostauksen pääset kurkkaamaan täältä, siinä enemmän myös saunan puolta, jossa ei muutoksia olekaan tapahtunut.

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus