Nona K. avajaiset

Nona K Nona K Nona K

Kävimme keskiviikkona eskarilaisen kanssa juhlistamassa uuden lasten lifestyle liikkeen Nona K.:n avajaisia Töölöntorin kulmalla. Ja miten ihanan houkutteleva liike sieltä löytyikään! Ihastuimme molemmat; äidin silmiä hivelivät lastenvaatteiden sointuva värimaailma ja eskarilainen ihasteli kaikkea kaunista sisustustavaraa ja leluja.

Sen lisäksi, että Nona K.:sta löytyy tuttujen tarkoin valittujen valmistajien tuotteita, on liikkeessä myös ompelimo, jossa taitava omistaja valmistaa oman malliston vaatteita, jotka luonnollisesti kantavat nimeä Nona K.

Tunnelmapalat avajaisista on räpsitty kätevästi kännykällä, joten jos haluat laajempaa käsitystä kauniista kaupasta kannattaa lähteä ihan paikanpäälle ihmettelemään. Lisätietoa Nona K.:sta ja aukioloajoista löydät täältä.

Ihanaa perjantaita sateesta huolimatta! <3

allekirjoitus