Uusia kuvakulmia

olohuonemaalis-2 olohuonemaalis

Hauskaa huomata mitä kaikkea voikaan siivoillessa tapahtua. Tämä uusi kuvakulma olisi jäänyt huomaamatta, ellen olisi kiipeillyt saarekkeen päälle siivoamaan liesituulettimen päälipuolta. Enpä ole aiemmin huomannut kurkistella tästä perspektiivistä miltä koti näyttää. Nyt kuitenkin oli haettava kamera seuraksi, sillä aika hauskaa saada kuvaa tästäkin suunnasta kotia. Jostain syystä tykkään ylipäätään kuvista, jotka on otettu ylhäältä päin ja usein kuvailen itsekin portaikosta olohuoneeseen päin.

Aika keväisen tuntuista kuvissa on, vaikka nyt juuri ulos katsoessa lunta putoilee hiljalleen. Onneksi tämä lumi ei taida enää uhmata kevättä ja toivottavasti sellaista lunta ei enää tälle keväälle saadakaan! Sen verran kesäisissä ajatuksissa täällä mennään, että kesän matkasuunnitelmia tulee pyöritettyä ihan päivittäin. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta eräs uusi kohde on aika kovasti kutkuttamassa mieltä, saa nähdä suunnataanko sinne vai jonnekin muualle, mutta pian toivottavasti suunnitelmat ottavat konkreettisempaa muotoa! Tänä vuonna, kun pääsiäinen tulee näin myöhään menee loppukevät varmasti yhtenä hujauksena. Joko sielläkin suunnitellaan kesälomaa vai onko suunnitelmat jo selvillä? Ihanaa aikaa, kun kaikki on vielä edessäpäin!

Leppoisaa lauantaita! <3

allekirjoitus