Pieniä pääsiäisviritelmiä

pääsiäinen pääsiäinen-2 pääsiäinen-3

Mä en pystynyt vastustamaan noita valkoisia koristemunia, jotka on koristeltu mustilla pilkuilla. Ja koska ainakin Instagram tuntuu olevan jo täynnä kaikkea pääsiäiseen liittyvää, niin jätinpä nämä nyt ainakin hetkeksi esille. Sitten jos alkaa ennen pääsiäistä kyllästyttää, niin sekään ei haittaa. Mun puolesta nämä voisivat hyvin olla meidän pääsiäiskoristeet ja lisänä sitten rairuohoa tai ohraa, mutta ehkäpä eskarilaisen mielestä on kaivettava pari värikkäämpääkin koristetta säilöstä.

Onko teillä pääsiäisperinteitä? Meillä ei juurikaan ole, herkutkin ovat vaihtuvia (no paitsi se mämmi). Tänä vuonna ajattelin testata kinderkakkua, joka vaikuttaa ihanan makealta herkulta. Sen verran monta viikkoa tuonne pääsiäiseen kuitenkin vielä on, että ehtii suunnitelmatkin muuttua matkalla.

Aurinkoa sunnuntaihin! <3

allekirjoitus