Työkkäriä ja kuulumisia

työhuonemaalis-2 työhuonemaalis-3 työhuonemaalis

Pitkästä aikaa kurkistus työhuoneeseen. Työhuoneen pöydän äärellä on alkanut minun lisäkseni viihtyä myös eskarilainen ja mikäs siinä on töitä tai läksyjä tehdessä. Luonnon valoa tulee ihanasti kahdesta suunnasta ja maisema on sopivan rauhoittava. Työpöydälle kerääntyy huomaamatta kaikenlaista irtopaperia ja lappua, jotka sain onneksi siivoiltua pois ja pöytä on tällä hetkellä jopa kutsuva. Mulla on tässä siivousinnossa edelleen se yksi sekatavarakaappi siivoilematta. Hiukan arkailen tarttua siihen, sillä se vaatisi useamman tunnin rupeaman ja millään en raaskisi käyttää viikonlopun yhteistä aikaa järjestelyyn, vaikka tiedän, että se kyllä palkitsisi tietynlaisella mielenrauhalla. Ehkäpä pian on aika tarttua tuumasta toimeen ja saattaa kaappi kunnon järjestykseen.

Heinässä heiluvassa Laura muisti minua jo hetki sitten haasteella, jossa kuvataan näkymiä huoneesta toiseen. Olkoonpa tuo viimeinen kuva nyt ensimmäinen lajiaan tuohon haasteeseen. Kuva on otettu portaikosta työhuoneeseen ja makkariin päin, vasemmalle jää eskarilaisen huone ja oikealla on kylpyhuone. Yläkerran näkymät tuli kuvailtua nyt samalla kertaa, joten palaan tähän haasteeseen vielä myöhemmin uudelleen.

Eilen oli jännittävä päivä, kun saimme toimittajan ja kuvaajan vieraaksemme. Tällä kertaa kuvauskohteena oli eskarilaisen huone. Juttu julkaistaan jo aika pian ja hiukan jännittää millaista tällä kertaa on luvassa. Voin vaikka lähempänä vielä vinkkailla asiasta, jos teitä kiinnostaa.

Nyt kuitenkin viimeinen työpäivä ennen viikonloppuvapaita. Mukavaa torstaita! <3

allekirjoitus