Kevyet merinovillapeitteet

Kaupallinen yhteistyö Langø

Langø Langø Langø Langø Langø Langø Langø Langø

Pääsin sopivasti näin pääsiäisen korvalla testailemaan aivan ihanan herkullisen värisiä Langøn merinovillaisia torkkupeitteitä. Värivalikoimaa tässä peitteessä on jokaiseen makuun, itse ihastuin hempeän keltaiseen ja tyylikkään vaaleanharmaaseen peitteeseen, joille löytyy käyttöä niin kevätkodissa kuin säiden vielä hiukan lämmetessä myös terassilla. Langø lieneekin monelle lukijalle jo ennalta tuttu kotimainen perheyritys. Langøn tuotteissa kotimainen suunnittelu yhdistyy korkealaatuisiin materiaaleihin, jotka kestävät aikaa ja sopivat moniin erilaisiin ympäristöihin moderneista kodeista aina piilopirtteihin.

Torkkupeitot ovat Langøn uutuusmallistosta pehmoisen keveää merinovillaa. Peitteiden väritys on totuttuun tapaan kaksipuoleinen, jolloin värikkään puolen vastakohtana on valkoinen puoli värillisine salmiakkikuvioinen. Itse ihastuin tähän vähäeleiseen kuviointiin, joka sopii hauskasti myös olohuoneen maton kuosiin. Peite on niin pehmeä ja kevyt, että siihen tekee mieli kietoutua ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla. Torkkupeitot pääsivätkin meillä heti kunnon testiin, sillä jälleen meillä pyörii jokin pöpö, joka vei pienimmän sohvapotilaaksi ja pehmeä peite olikin paras leposeuralainen.

Langø tuoteperheeseen pääset tutustumaan tästä, kurkkaa samalla myös pääsiäisale puuvillaisiin torkkupeitteisiin.

Leppoisaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus