Notes

notes1 notes

 Muistin nämä kuvat, kun jälleen pyörittelen päässäni suunnitelmia jos vaikka mihin tarkoitukseen. Mikä olisi sen helpompaa kuin laittaa muistiin asioita sillä hetkellä, kun ne mieleen tulevat, ettei tarvitse myöhemmin miettiä mitä pitikään muistaa… Jännää, että töissä tulee tehtyä tätä automaattisesti ja kalenterin reunat täyttyvät pienistä muistutuksista, kun taas kotona mietin, että kyllä mä tämän muistan ilman muistilappuakin.

Itse käytän pääasiassa kännykän kalenteria ja merkintöjä teen myös ihanaan Unelmieni Vuosi kalenteriin, mutta esimerkiksi lähestyviä synttäreitä, kesäreissua ym. koskevia suunnitelmia olisi hyvä kirjailla myös ylös jonnekin. Onko sulla käytössä kalenteri, bullet journal vai käytätkö muistilappuja tai pärjäätkö ihan ilman mitään? Itse koitan ryhdistäytyä ja vähentää turhaa stressiä, joka aiheutuu kaikista muistettavista asioista. Ehkä tuo bullet journal voisi olla mun juttu, eihän mikään ainakaan estä testaamasta sen toimivuutta itselle! Kerro omat hyväksi todetut vinkkisi, jospa saisin itselleni niistä ideaa ja suunnitelmatkin paremmin muistiin.

Kivaa päivää toivotellen,

allekirjoitus