Ripaus hotellimaisuutta makkariin

valkoinen päiväpeite valkoinen päiväpeite valkoinen päiväpeite valkoinen päiväpeite Valkoinen päiväpeite

Muistatteko, kun pohdin uutta päiväpeitettä täällä? Kävin silloin katsomassa paikanpäällä IKEAssa untuvapeitettä, jota kaavailin uudeksi päiväpeitteeksi ja koin karvaan pettymyksen, sillä peite oli kaikkea muuta kuin puhtaanvalkoinen. Aikani katselin myös Luhdan Pilvi päiväpeitettä, mutta koska en nähnyt sitä livenä jäi koko ajatus uudesta päiväpeitteestä hautumaan. Satuin kuitenkin oikeaan aikaan ties kuinka monennen kerran etsiskelemään päiväpeitettä ja huomasin Luhta Pilvi peitteen hyvässä alessa. Tilasin sen samalta istumalta ja jäin vähän jännityksellä odottelemaan millainen se mahtaa olla.

Päiväpeite kotiutui viime viikolla ja en ole aiempaa kyllä kaivannut! Tämä tuo mukavaa hotellimaista luksusta makkariin ja on niin puhtaan valkoinen, että melkein silmiin sattuu. Pilvi peite on myös todellakin kuin pilvi; pehmeä ja muhkea. Lopultahan peite muistuttaa tikkauksen ja muhkeutensa ansiosta hyvin paljon juurikin untuvapeittoa, jota sängynpäälle havittelin alunperin.

Päiväpeiton vaihtuessa vaihdoin myös tyynyt hulppeaan 70x90cm kokoon ja päädystä päätyyn ulottuvat tyynyt lisäävät entisestään hotellifiilistä. Ainoa huono puoli tämän kokoisissa tyynyissä on tyynynpäällisten puute. Haluaisin pellavapäälliset tuossa koossa, mutta en ole vielä sellaisiin törmännyt. Toisaalta valkoinen ohut puuvillapäällinen sopii ehkä paremmin yhteen päiväpeitteen kanssa nyt tällä hetkellä.

Samalla, kun tuli tehtyä makkariin tekstiilimuutoksia, rymsteerasin hiukan myös meidän printtien kanssa. Keittiössä ollut printti tuli makkariin kirjainprintin tilalle ja sopii tänne aika mainiosti. En ole edelleenkään varma kaipaisiko tuo vierelleen yhtä tai paria muuta printtiä, mutta se on onneksi helppoa lisätä, jos alkaa tuntua, että seinältä puuttuu jotain. Mitäs tykkäätte uudesta ilmeestä?

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus