Huhtikuun viimeinen

huhtikuu

Kuukaudet vierähtävät hurjaa vauhtia, vaikea uskoa, että on jo vappu ja huhtikuun vimeinen! Kuvakooste on huhtikuun varrelta ja huhtikuu onkin ollut täynnä muutoksia ja tapahtumia monessa mielessä. Sisustuksen saralla muutoksia tapahtui ruokailutilassa, jonka ilme muuttui uuden printin myötä, sekä makuuhuoneessa, jossa tunnelma muuttui päiväpeiton ja pienen rymsteerauksen seurauksena.

Täytyy sanoa, että ulos katsoessa ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen kuun vaihtuminen toukokuuhun, lunta näyttää olevan sen verran, että ulkoilun voi hoitaa vaikkapa pulkkaillen ainakin nyt aamupäivästä. Toisaalta en jaksa tästä ottaa suurempia paineita, kotimaan säät eivät juuri jaksa ihmetyttää, onhan tässä ehditty tottumaan jo kaikkeen ja tämä lienee yksi niistä asioista, joihin ei itse voi vaikuttaa mitenkään. Siispä toivottelen oikein mukavaa ja runsaslumista vappua teille kaikille! <3

allekirjoitus