Äitienpäivä

äitienpäivä-3 äitienpäivä-2 äitienpäivä

Meillä on menossa seitsemäs äitienpäivä, tällä hetkellä vietän sitä vielä ihan omassa rauhassani, mutta kohta lienee aika palata sänkyyn ja nukahtaa tai ainakin esittää nukkuvaa. Supatuksista päätellen luvassa on pitkät unet, sillä tytär ja mies aikovat leipoa ja eilen se ei onnistunut sirkuskoulun näytösten vuoksi. Täytynee salakuljettaa ainakin puhelin mukanani, jos herätys venyy puoleen päivään. :D

Kuten aiempinakin vuosina, ostin myös tänä vuonna äitienpäiväkimpun itse, sillä pionikausi on nyt parhaimmillaan ja en voinut vastustaa näitä hempeitä vaaleanpunaisia kaunottaria. Muuten meillä vietetäänkin äitienpäivää rauhallisissa tunnelmissa, miehen viikon kestäneen työreissun päätteeksi parasta on rauhallinen yhdessäolo.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! <3

allekirjoitus