Työhuoneen kesäinen ilme

työhuone työhuone työhuone

Pitkästä aikaa kurkataan työhuoneeseen, joka on oikeastaan monen viikon marituksen jäljiltä nyt ensi kertaa kuvauskunnossa. Vielä viikonloppuna lattialla lojui jos jonkinlaista pinoa ja sekalaista tavaraa, sillä päätin ison kaapin siivottuani tarttua myös kirstuun ja kurkata mitä siellä oikeastaan onkaan säilössä. Puolet sisällöstä lähti tällä kurkkaamisella hävitykseen ja sain samalla kaipaamaani tilaa syystä tai toisesta säilytyksessä oleville kirppisjutuille. Tähän asti epämääräisiä kirppiskasseja on lojunut juurikin työhuoneen nurkassa, mutta ei enää, aivan mahtava tunne!

Jälleen totean, että itselleni tulee niin paljon parempi olo, kun kaikelle on paikkansa ja tiedän mistä löydän etsimäni. Tällä energialla aion siispä tarttua vielä työhuoneessa sijaitsevan itse tehdyn kaapin sisältöön lähiaikoina, sieltäkin varmasti joutaa eteenpäin ja silppuriin yhtä sun toista. Oletteko muuten kuulleet, että kaappien pitäisi olla siinä järjestyksessä, että saat yhdellä kädellä otettua sieltä tarvitsemasi? Aika hyvä neuvo, johon itse en ollut aiemmin törmännyt.

Työhuoneen järjestyksen innoittamana vaihdoin myös kesäisempää ilmettä moodboardilleni. Viime kesästä tuttu peikonlehti pääsi paikalleen raikastamaan huoneen ilmettä. Nythän printtejä ja kuviakin on helpompaa vaihdella, kun tiedän tarkalleen mistä löydän ne nopeasti…

Aurinkoa tiistaihin toivotellen,

allekirjoitus