Valaistusta terassille

Yhteistyössä Tarpela

pallovalo pallovalo pallovalot-4 pallovalot-5 pallovalo pallovalo pallovalo pallovalo

Vaikka kevät ja terassikausi tuntuu olevan reippaasti myöhässä tänä vuonna, on meillä laiteltu terassia kuntoon jo pari viikkoa sitten. Onhan terassilla ja parvekkeella tullut jo istuskeltua, mutta lämpöisesti viltin alla, sillä kovin monena päivänä ei ole muuten vielä tarjennut. Terassin käsittely oli jälleen ajankohtainen, sillä meillä käytetään terassilla sijaitsevia renkaita todella paljon ja myös viileämpään aikaan, jolloin terassilaudoitus joutuu kenkien alla pakostakin kovaan kulutukseen. Niinpä uusimme tumman käsittelyn pari viikkoa sitten ja näin saimme terassin käyttökuntoon ja odottamaan niitä oikeita terassisäitä!

Olen Instagramissa ihastellut isoja ja näyttäviä pyöreitä ulkovalaisimia jo viime kesänä. Ajatus jäi muhimaan mieleeni ja Kevätmessuilla satuin Garden Lightseja maahantuovan Tarpelan osastolle, jossa silmiini osuivat kauniit isot ulkovalaisimet. En kauan miettinyt, kun tarjoutui tilaisuus saada lisävalaistusta terassillemme yhteistyössä Tarpelan kanssa. Valaisimiksi valikoituivat halkaisijaltaan 30cm ja 40cm muhkeat Ball valaisimet. Valaisimet saa kytkettyä toisiinsa ja käyttö sujuu erittäin miellyttävästi ikkunan läpi kaukosäätimellä. Valaisimissa on monta eri vaihtoehtoa eri tilanteisiin, valaistuksen kirkkautta voi säätää, samoin on mahdollista valita eri värejä ja väriä kauniisti vaihtava toiminto. Löytyypä jopa kaunis kynttilän liekkiä muistuttava vaihtoehto. Voitte vain arvata millainen valaistus meillä on, kun tytär pääsee kaukosäätimen kimppuun! Itse suosin perinteistä valkoista valoa tai kynttilän liekkiä muistuttavaa lepatusta.

Valaisimet tuovat kaivattua lämpöä terassin päätyyn ja niitä on mukavaa kurkistaa illalla viimeisenä. Nämä valaisimet olisi mahdollista sijoittaa myös istutuksia piristämään, mukana tulevalla osalla ja parasta on, ettei valaisimia tarvitse kerätä säilöön talveksi. Itse sain johdon piilotettua kätevästi laudoituksen väliin, joten esteettisyys säilyi. Nyt odottelen kovasti lämpimiä kesäiltoja, kun voin terassisohvalta käsin ihastella uutta valaistusta ja kesäkukkia. Taidattekin ehkä muistaa, että kesäkukat hankin jo pari viikkoa sitten ja olikin aika homma peitellä niitä, kun kylmät säät tulivat uudelleen. Mutta josko nyt oltaisiin menossa jo kohti oikeasti lämpöisiä säitä ja kesää. Sitä sietää ainakin toivoa! Lisäkuvia terassista ja valaisimista saatte, kunhan kasvit hiukan pääsevät kasvamaan ja terassikin siten oikeuksiinsa.

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus

*Valaisimet saatu bloginäkyvyyttä vastaan