Retkivinkki

kirsikkapuisto kirsikkapuisto-2 kirsikkapuisto-3 kirsikkapuisto-4 kirsikkapuisto-5

Nyt tulee ihana retkivinkki Helsinkiin ja siellä sijaitsevaan Roihuvuoren Kirsikkapuistoon. Itse ehdin tovin jos toisenkin odotella Kirsikkapuistoon pääsyä, sillä viime keväänä se jäi väliin kiireiden takia.  Kirsikkapuiden upea kukintavaihe on kovin lyhyt ja mikäli paikalle ei satu oikeaan aikaan, ei kokemus tokikaan ole näin kokonaisvaltaisen vaaleanpunainen. Koska sää viimein on kesäinen ovat kirsikankukat auenneet juuri sopivasti. Kurkin nimittäin kirsikkapuiden kukintavaiheita Roihuvuoren Hanami- juhlan sivuilta ja päätin, että tänä viikonloppuna on viimein aika mennä ihastelemaan kukkaloistoa.

Jokunen muukin oli sattunut paikalle ja aika monta picnic vilttiä oli täynnä kesäsäistä nauttivia ihmisiä. Tänään sunnuntaina Kirsikkapuistossa vietetään myös Hanami-juhlaa, josta voit lukea lisää yläpuolen linkistä. Oletteko muut käyneet ihastelemassa Kirsikkapuistoa Roihuvuoressa?

Aurinkoa sunnuntaihin toivotellen,

allekirjoitus