Klassisia kehyksiä

//

Yhteistyössä Instrumentarium

instru3 instru2 instru4 instru6 instru5

Instru

Kuva Sanni Riihimäki

Pääsin testailemaan Instrumentariumin pisteellä laseja, joiden muotokieli tuo tuulahduksen vuosikymmenien takaa. Klassisia silmä- ja aurinkolaseja eri vuosikymmeniltä sisältävä Heritagen Spectacles of Time -mallisto on saanut vaikutteita menneistä vuosikymmenistä ja yhdistelee jännittävällä tavalla nostalgiaa moderniin muotoiluun. Malliston lasit valmistetaan Italiassa ja inspiraationa toimivat luonnon elementit.

Ihastuin ja testailin 30-lukua huokuvia pyöreähköjä aurinkolaisikehyksiä. 1930- luvulla muovi saapui kehyksiin ja metallin ja muovin yhdistelmistä tuli suosittuja kehysmalleja, jotka ovat lunastaneet paikkansa myös moderneissa kehysmalleissa. Pukeutumisessa en suosi mitään tiettyä vuosikymmentä, vaan vuosisadan alun naisellisuuden korostaminen kiehtoo siinä missä 60-luvun yksinkertaisemmatkin leikkaukset.

Toivotaan, että tänäänkin saadaan aurinkolaseille käyttöä!

Mukavaa helatorstaita toivotellen,

allekirjoitus

PS. Kuvassa myös ihanat Jenni ja Anu