Synttäriarvonta Tuutilulla

Yhteistyössä Tuutilulla

tuutilullakollaasi

No nyt lupaamani ensimmäinen synttäriarvonta! Tuutilulla lienee tuttu ainakin osalle teistä, sillä valikoimahan Tuutilullassa on aivan mahtava oli kiinnostus sitten sisustuksessa tai lastenvaatteissa – tai molemmissa niinkuin itselläni. Tuutilullassa ollaan trendien etunokassa, sillä valikoima todellakin on erittäin houkutteleva ja kaikki tämän hetken ”must” tuotteet löytyvät valikoimasta.

Vaikka tehtävä oli vaikea, keräsin teille ekan kuvan kollaasiin lemppareitani Tuutilullan valikoimasta. Näitähän olisi voinut tehdä useammankin, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa omat suosikkisi valikoimasta! Vaikka sisustuksessa olisi ollut jos vaikka mitä ihanaa, niin tällä kertaa omat valinnat osuivat suomalaisen Blaa:n vaatteisiin, nimittäin ihastuimme molemmat I:n kanssa raikkaaseen Blaa:n luomucollege huppariin ja harmaisiin leggareihin. Tämä setti taisi meillä olla heti kolme päivää päällä, kun oli kuulemma niin mukava.

tuutilullakoll tuutilulla-4 tuutilulla-2

Mutta nyt itse asiaan eli arvontaan; Tuutilulla lahjoittaa synttäriarvontaan mahtavan 50€:n arvoisen lahjakortin, jonka yksi teistä voittaa ja pääsee shoppailemaan! Arvonta alkaa heti ja päättyy 17.6. lauantaina puoleen yöhön. Arvontaan osallistut kommentoimalla oman suosikkisi Tuutilullan valikoimasta. Muista jättää myös sähköpostiosoite yhteydenottoa varten. Lisäarvan voit käydä nappaamassa Instagramin puolella tykkäämällä @keskipiste ja @tuutilulla sivuista. Ilmoitathan monellako arvalla osallistut!

Onnea arvontaan jokaiselle ja ihanaa viikonloppua! <3

allekirjoitus