Synttäriarvonta Living 24/7

Yhteistyössä Living 24/7

24-7liv 24-7liv-2 24-7liv-3 24-7liv-4

Aloitetaan heti perään toinen mahtava synttäriarvonta, nimittäin ihanan Living 24/7 sisustuspuodin kanssa! Living 24/7 tarjoaa sisustuksen verkkokaupan lisäksi myyntistailausta ja  sisutuskonsultointia asiakkailleen. Sisustukseen löytyy jos jonkinlaisia herkkuja ja tunnetut merkit ovat hyvin edustettuna verkkokaupassa.

Omaan koriini tarttui ihanan tuoksuinen Merakin käsivoide, johon jäin heti koukkuun, sekä Merakin raikas fresh cotton tuoksukynttilä. En voinut myöskään vastustaa nahkaisilla yksityiskohdilla somistettuja tyylikkäitä saksia. Living 24/7 puodin laajasta valikoimasta saa jotain käsitystä alle keräämästäni suosikkikollaasista.

livingkollaasi

Nyt varsinaiseen asiaan eli arvontaan. Living 24/7 lahjoitti arvontaan 50€ arvoisen lahjakortin, jonka yksi teistä osallistujista voittaa. Arvonta alkaa heti ja päättyy 18.6. sunnuntaina puoleen yöhön. Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla suosikkisi Living 24/7 valikoimasta. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten. Lisäarvan voit hankkia seuraamalla Instagramin puolella @keskipiste ja @living247_fi sivuja. Ilmoitathan monellako arvalla olet mukana arvonnassa!

Onnea arvontaan ja leppoisaa sunnuntaita! <3

allekirjoitus

Ps. Eilen alkoi Tuutilullan synttäriarvonta, sinne pääset osallistumaan täällä.