Lomalle

lomalle lomalle-2

Nyt alkoi koko perheen yhteinen loma ja perinteinen kesälomareissu on jo ihan nurkan takana. Kevät on vienyt mehut monessakin mielessä ja pieni irtiotto tulee nyt todella tarpeeseen. Ensimmäistä kertaa blogihistorian aikaan ajattelin ottaa myös kunnon loman ja irtioton blogista. Tulen toki kertomaan arvontojen voittajat viikon päästä, mutta muuten ajattelin tällä kertaa lomailla ihan oikeasti ja ihan kaikesta. No melkein ainakin, sillä Instagramia ajattelin päivitellä sitä mukaa kun hyvältä tuntuu ja veikkaisin, että sinne tulee päivittäin kuulumisia. Kannattaa siispä viimeistään tässä vaiheessa klikkailla itsensä seuraajaksi @keskipiste.

Käykää myös osallistumassa molempiin synttäriarvontoihin, mikäli ette jo ole osallistuneet, Tuutilulla arvontaan pääset täältä ja Living 24/7 löytyy täältä.

Ihanaa kesäkuuta toivotellen,

allekirjoitus