Terassin kesää ja arvontojen voittajat

piha piha-3 piha-4 piha-5

Kuvailin ennen reissua terassia, jossa kukat olivat parhaimmillaan. Tänäkin kesänä terassilta löytyy heiniä, hortensioita ja lumihiutaleita. Riippapuu on kestänyt jo parin talven yli isossa ruukussaan ja terassi onkin kasveinensa tosi mieluinen paikka loikoilla. Terassilla väreinä toimivat valkoinen, musta ja vihreä. Uudet pallovalot ovat olleen ahkerassa käytössä, samoin alkukeväällä asentamani kaiteessa roikkuvat valot. Voin vain kuvitella kuinka ihania erilaiset valot ovat elokuun hämärinä iltoina.

Synttäriarvonnat päättyivät viikonloppuna ja nyt ovat molempien arvontojen voittajat selvillä. Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitokset yhteistyökumppaneille Tuutilullalle ja Living 24/7!

Tuutilullan arvonnassa arpaonni suosi Iinaa kommentilla ”Naisten vaatteet, erityisesti Letti-mekot ja Pääskys-mekko olivat kauniita ♡ Lisäksi valo- ja kirjaintaulut kiinnostavat :) Kaksi arpaa, kiitos!” :) , onnea voittajalle!

Living 24/7 arvonnan voitti puolestaan Elise H. kommentilla: ”Kahdella arvalla mukana! Suosikkituotteeni on tämä ihana leikkuulauta: https://www.living247.fi/epages/living247.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014080501/Products/%221kertaa2%2”, onnea voittajalle!

Oikein ihanaa kesäkuun jatkoa! <3 Palailen blogin puolelle heinäkuussa, Instassa voi kuitenkin seurailla menoa tauon aikana @keskipiste.

allekirjoitus