Kotona!

mustavalkoinen koti mustavalkoinen koti mustavalkoinen koti mustavalkoinen koti

Hupsista heijaa! Pitkä blogitauko ja loma ylipäätään teki hyvää, nyt tuntuu ihanalta palata tänne ja olenhan blogia ehtinyt kaivatakin, se lienee hyvä merkki ja kertoo itselleni, että tämä oli sopivan pituinen tauko. Keväällä alkoi olla pientä väsymystä ilmassa niin blogin kuin kaiken muunkin suhteen ja nyt olo tuntuu levänneeltä ja energiseltä. Tai jos ei nyt jetlagin kourissa niin kovin energiseltä tällä hetkellä, niin kunhan taas pääsen normaaliin rytmiin, niin uskon, että energiakin alkaa näyttäytyä. Ideoita pyörii ainakin päässä valtavasti ja nyt kutkuttaisi päästä siihen maalitelan varteen pian.

Instan puolella seurailleet tietävät, että lomailimme kolme viikkoa Floridaa kierrellen ja koitan tänne blogiin pian saada kuvakoostetta reissusta myös. Äsken kuvia vilkaistessa tuntui kyllä pientä vihlaisua, maisemat olivat niin uskomattoman kauniita, että voisin palata hetkeksi takaisin. Lisäksi rakastan lämmintä ilmastoa, koska suurimman osan vuotta palelen jossain määrin, vaikka pukeutuisin kuinka sään mukaan, joten viimeinen kolme viikkoa oli itselleni todellista lämmittelyä. Mutta palataan reissukuulumisiin siispä myöhemmin, nyt ollaan kotona ja reissupyykit onneksi pestyinä, kaikki asiallisille paikoillaan viikattuina, matkalaukut varastossa ja tuoreita kukkia maljakossa, mitäpä sitä voisi enempää toivoakaan? Kuvissa näkyvän hortensian oksan kävin napsaisemassa omasta ruukusta, sillä hortensiat ovat todellakin kasvaneet mahtaviin mittoihin poissaollessani! Aivan uskomattoman hyviä kukkia ulos tällaiselle pitkiä reissuja rakastavalle.

Säätilan muutos on aikamoinen ja en ole siihen itse vielä oikein tottunut, niinpä illalla parikymmentä astetta totuttua viileämmässä laitoin kynttilöitä palamaan vähän joka suuntaan. Vaikka kynttilät eivät varsinaisesti lämmittäneet sen enempää, niin jo liekin näkeminen tuo mukavaa lämmön ja kotoisuuden tunnetta. Sohvalle tilasin H&M Homen alennusmyynnistä haalean roosat pellavapäälliset tyynyihin. Mikäli kaipaat uusia päällisiä, niin voin antaa näille päällisille lämpimän suosituksen. Meillä on vuoden päivät ollut käytössä tumman harmaat ja ovat aivan ihanan pehmeää pellavaa, mutta napakat kuitenkin. Meille tuli tällä kertaa myös vaaleammat harmaat, sillä hintaa näille ei juuri enää alen kanssa jäänyt. Hiukan jäi vielä valkoiset päälliset kutkuttamaan…

Mutta nyt pitemmittä puheitta ihanaa aurinkoista perjantaita! <3 Palailen pian reissukuulumisten kanssa.

allekirjoitus