Kuulumisia ja jääkahvia

jääkahvi-2 jääkahvi-3 jääkahvi

Täällä on ehditty touhuilemaan jos vaikka mitä viimeisten yhteisten lomapäivien aikana; on käyty Linnanmäellä, retkeilty ja lounastettu rannalla, grillattu ja otettu rennosti kotona. Säät ovat onneksi suosineet, sillä olin varautunut paljon viileämpään kotiinpaluuhun, mutta hyvinhän täällä tarkenee!

Nautin kovasti tästä kiireettömyydestä ja siitä, että päiviin voi suunnitella menoa ja tekemistä tai sitten voi vain mennä fiiliksen mukaan. Tällä päivälle ei ole mitään suunnitelmia ja siitä on kiva aloittaa päivä.

Mä testasin ensimmäistä kertaa jääkahvia, oletteko kokeilleet? Kahvi ei edelleenkään ole mun juttu, mutta tykkään tehdä erilaisia kahveja meidän kahvia juoville vieraille ja välillä teen kupposen ihan vain kuviin mukaan, koska se jotenkin tuo kivaa kotoista tunnelmaa. Voisin kuvitella, että jääkahvi on kahvinystävän herkku näillä säillä, kertokaahan kahvinjuojat pitääkö paikkansa. :)

Aurinkoa sunnuntaihin toivotellen,

allekirjoitus

* Nespresso kahvikapselit saatu