Työhuoneen stailaus

 


Kaupallinen yhteistyö Martela kanssa

martela

Sain tilaisuuden päästä stailaamaan omaa työhuonettani Martela Outletista valitsemillani tuotteilla uuden näköiseksi. Tällainen stailaushaaste on hauska toteuttaa, sillä siinä pääsee kurkkaamaan millaisia erilaisia mahdollisuuksia sama tila tarjoaa eri tavoin kalustettuna ja sisustettuna. Tykkään kovasti työhuoneestani sellaisena kuin se on, mutta tämän stailauksen myötä huomasin, että puisia pintoja voisi hyvin lisätäkin lämmittämään mustavalkoista tunnelmaa.

martela-2

Martela Outlet tarjoaa kierrätettyjä toimistohuonekaluja ja -tarvikkeita niin työhuoneeseen ja toimistoon kuin ihan kodinsisustajallekin. Tuoteryhmiä selatessani löysin jos vaikka mitä herkkuja kodin sisustukseen ihan ilman työpistettäkin, tarjonnan monipuolisuudesta esimerkkinä kannattaa kurkata muun muassa Artekin oma osasto. Kaikki Martela Outletissa second handina myytävät kalusteet ovat tarkastettuja ja huollettuja ja lisäksi joukosta löytyy myös myynnistä poistuneita mallistoja.

martela-7

Valitsin Martela Outletin laajasta valikoimasta meille kuvauslainaan tuolin, työvalaisimen ja muistitaulun. Näillä parilla työhuoneen tärkeällä yksityiskohdalla sai jo mukavaa muutosta aikaan, vai mitä sanotte?

martela-10

 

Koska stailasin oman kotitoimistoni, en tarvinnut varsinaista työtuolia. Niinpä kurkkasin heti ensimmäisenä tuoteryhmänä käytetyt tuolit ja löysin kauniin tammisen Sola tuolin, jonka on suunnitellut Antti Kotilainen. Lähdin tarkoituksella etsimään hiukan erilaista ilmettä kuin mikä työhuoneessani normaalisti vallitsee ja niinpä puunsävyinen tuoli tuo mukavaa vaihtelua muuten mustavalkoiseen sisustukseen. Tuoli on erinomainen istua, joten voisin hyvin pitää tämän työtuolinani jatkossakin.

martela-3

 Työvalaisimeksi valitsin nostalgisia tunteita itsessäni herättäneen Luxo L1 valaisimen. Muistan elävästi miten lapsuudenkodissani oli lähes samanlainen valaisin valkoisena. Ominaisuuksiltaan tämä Luxon valaisin on päivitetty led versio tuosta lapsuudenkodin mallista ja yhtä kätevää on tätäkin taivutella sopiviin asentoihin riippuen onko työn alla ompelua vai päätetyöskentelyä.

martela-5

Stailaukseeni pääsi lisäksi kätevä Kotona Designin musta muistitaulu, joka toimii sekä magneetilla että liitutauluna. Tässä taulussa toistuu hauskasti puun sävy ja pöydän reunan vanerikerrokset. Tykkään todella työhuoneeni maanläheisestä ilmeestä stailattuna!

martela-8

Martela Outletin tuotteilla on nopea vaihtuvuus, sillä kutakin tuotetta voi olla vain yksikin kappale myynnissä. Kannattaa toimia nopeasti, jos oikea kaluste osuu kohdalle. Martela tarjoaa lukijoilleni elokuun loppuun asti kertaluontoisen alennuskoodin, jolla saat ostosten loppusummasta -20% alennuksen koodilla #kesa2017wastenothing, alennus koskee tuotteita, ei kotiinkuljetusta, eikä asennusta tai palveluja.

martela-6

Oletko jo ehtinyt tutustua Martela Outletin valikoimaan? Itse ajattelin pitää silmällä vaihtuvia valikoimia, jos vaikka sattuisi tulemaan vastaan itsellä pitkään haavelistalla olleita kalusteita second handina.

Mukavaa kesäpäivää toivotellen,

allekirjoitus