Viimeiset pionit ja kuulumisia

pionit-2 pionit-3 pionit-5 pionit-4

Oli aivan pakko ikuistaa tämän vuoden viimeiset pionit. Olen aika iloinen, että nämä tulivat vastaan ja vielä vaaleanpunaisena, ihanuutta!

Oikeastaan eilisen sateinen alku tuli oikein hyvään saumaan, nimittäin täällä on joka keväinen ja syksyinen lastenvaatteiden kierrättäminen menossa. Kävin läpi pieneksi jääneitä vaatteita ja samalla huomasin kirppispöytää odottaneet lasipurkit, jotka ovat jääneet ylimääräisiksi keittiökaappien uudelleen järjestelyn myötä. Niinpä naputtelin nekin myyntiin saman tien ja ehdin päästä niistä jo eroonkin. Välillä hämmästyttää oma saamattomuus jossain asioissa, jotka vievät lopulta vain hetken, kunhan saa ryhdyttyä tuumasta toimeen.

Siinä mielessä ollaan hyvällä puolella, että olen onnistunut hankkimaan kesäalesta lähes kaikki ulkoiluvaatteet ekaluokkalaiselle syksyksi ja talveksi ja vain joitain pienempiä hankintoja puuttuu vielä. Nyt vain kaappeihin tilaa, että isommat vaatteet mahtuvat sinne! Käytätkö sinä enemmän nettikirppiksiä vai myytkö perinteisillä kirppiksillä?

Koska meilllä tulevan ekaluokkalaisen kanssa loma vielä jatkuu, on tämäkin viikko aika täynnä ohjelmaa ja hyvä niin! Onneksi kotimaassakin riittää jos vaikka mitä nähtävää. Mitä te muut olette touhunneet lomalla kotimaassa? Vinkkejä varsinkin pääkaupunkiseudulle olisi kiva kuulla, jospa löytyisi meillekin jotain uutta listalle, Korkeasaaren, Linnanmäen, Suomenlinnan ja maauimaloiden lisäksi.

Kivaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus