IKEAn jännittävä syksy

IKEAn ja Hayn yhteistyöstä on odoteltu ennakkokuvia siitä lähtien, kun yhteistyö julkaistiin. Vaikka sisustusblogeissa on ehtinyt jo Ypperlig malliston kuvia näkyä, niin oli pakko niitä myös omaan blogiin lemppareiden verran sujauttaa. Ypperlig tulee myyntiin lokakuussa, joten kannattaa olla tarkkana, sillä suosikit loppuvat varmasti nopeasti.

Ypperlig Ypperlig Ypperlig Ypperlig

Tuotteissa houkuttelee tietenkin Hay:lle tyypillinen muotoilu IKEAn hinnoilla, mutta aika kivoja oivalluksia täältä löytyy, vaikkei välttämättä Hay-fani olisikaan. Itse ihastuin myös ulkokäyttöön soveltuviin pinottaviin tuoleihin (ensimmäinen kuva) ja oma ostoslistani löytyy toisesta kuvasta. Tuleva koululainen tarvitsee työvalaisimen, joten mikäpä olisi parempi vaihtoehto kuin tuo tyylikäs pöytävalaisin. Työpöydän järjestystä lisäämään on omiaan toimistosetti, joka päätyisi kylläkin omalle pöydälleni. Lisäksi viimeisessäkin kuvassa esiintyvät säilytysrasiat ovat ihan must jo hintansakin puolesta. Entä mitä pidätte Ypperlig malliston tyylikkäästä avohyllyköstä? Minä ainakin ihastuin.

ikea syksy 17 ikea syksy 17 ikea syksy 17

En voinut olla samalla kurkkaamatta IKEAn tulevaan talveen ja talven 2017 mallistoon. Jätin  suosista jouluisimmat kuvat vielä hautumaan, mutta pari uutuuksista kertovaa kuvaa oli pakko ottaa tännekin jakoon. Ihastuin erityisesti uuteen astiastoon ja tummanpuhuviin kuviin, joista huokuu kotoisuus ja lämpö.

Kertokaa omat suosikkinne uusista mallistoista, löytyikö mitään ”must have” juttua? Aurinkoista lauantaita toivotellen,

allekirjoitus

Kuvat: IKEA