DIY pellavatyynyt

pellavatyynyt-3 pellavatyynyt-4 pellavatyynyt-5 pellavatyynyt pellavatyynyt-2Instagramin puolella seuraavat tietävätkin, että ompelin tässä pari iltaa sitten uusia tyynynpäällisiä makkarin isoihin tyynyihin. Harmaat päälliset eivät sopineet tähän petaukseen ollenkaan, enkä onnistunut löytämään valkoisia isoja pellavapäällisiä mistään, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja ommella mieluiset päälliset. Onneksi äidin varastoista löytyi valkoista sopivan rouheaa pellavaa, joten säästyin kangaskauppareissulta.

Ihan ilman kommelluksia ompelu ei sujunut, sillä halusin piilovetoketjun lisäksi ommella koristereunukset tyynyihin. Sen verran oli aikaa kuitenkin kaksoisneulan käytöstä, että onnistuin siinä ommellessani katkaisemaan neulan. Olisi pitänyt googlailla ohjeita ennen toimeen ryhtymistä! No, eipä tuo haitannut, ompelin sitten yksittäisen ompeleen päällisten reunaan ja kiva tuli niinkin. Olisi toki kaksoisommel onnistunut, jos olisi ommellut vielä toisen ompeleen ensimmäisen viereen, mutta kun kerran päälliset näyttivät hyviltä yhdelläkin ompeleella, niin alkoi laiskottaa.

Onnistuin löytämään Finlaysonilta tarpeeksi isot tyynyliinat meidän nukkumistyynyihin, sillä tähän asti on menty yksillä päällisillä, joita olen sitten joutunut tiuhaan pesemään ja kuivattamaan rummussa. Nyt kuitenkin löytyi puuvillasatiinipäälliset alennusmyynnistä ja ainoa mikä jäi harmittamaan oli se, etten ottanut näitä myös tummanharmaina…

Sellaisia muutoksia makkarissa ja ensi kuussa on sitten tiedossa vielä lisää pieniä sisustusmuutoksia tähän tilaan. Sitä ennen kuitenkin viuhuu maalitela vielä muualla, pian siispä lisää muutoksia luvassa.

Kivaa uutta viikkoa toivotellen,

allekirjoitus