Ekaluokkalaisen koulupöytä

valkoinen lastenhuone

Tilanne tuli tällä erää hiukan varkain, sillä olen koko ajan ollut sitä mieltä, että ekaluokkalaisen huone on valmis lukuunottamatta tehosteseinän freesausta, joka on tällä hetkellä vielä käynnissä. Tajusin, että vanha ja hartaasti kunnostettu pulpetti onkin pitkänhuiskealle tyttärelleni kovin pieni. Kyllä hän siihen vielä mahtuu, mutta ei hän juurikaan pulpetin ääressä viihdy ja onhan siinä kovin vähän pöytätilaa askarteluihin ja ihan piirtämiseen ja värittämiseenkin.

Niinpä aloin näin koulunalun kynnyksellä pohtia eri vaihtoehtoja tulevaksi koulupöydäksi. Arvaan kyllä, että läksyt meillä tullaan tekemään alakerrassa saarekkeen tai ruokapöydän ääressä niinkuin tähänkin asti, mutta isommalle pöydälle ja erityisesti pöydän yhteydessä olevalle säilytysratkaisulle olisi meillä tarvetta. Samalla, kun pöydän vaihdos tapahtuu olisi tarkoitus saada alakerrassa olevat askartelutarvikkeet koulupöydän läheisyyteen, sillä nykyisin askartelut ovat keskittyneet pääosin tähän huoneeseen.

Ettei asia ratkeaisi liian helposti on mielessä pyörinyt kolmekin eri vaihtoehtoa, joista jokainen omalla tavallaan hyvä ja kaikki varmasti täyttäisivät tehtävänsä. Valinnan vaikeus vain yllätti tällä kertaa, sillä pöytätarve tuli todellakin aika yllättäen. Asian jätän varmasti hetkeksi hautumaan, sillä tälläkin järjestelyllä pärjäämme, mutta toki huone olisi mukava saada pian kuntoon.

Nyt olisi aivan mahtavaa kuulla teidän mielipiteitä ja vinkkejä tulevan ekaluokkalaisen pöydäksi! Mitä sinä valitsisit tähän tilaan tai mihin ratkaisuun olet päätynyt oman koulun aloittajan kanssa? Omat kolme eniten mielessä pyörinyttä vaihtoehtoa esittelen teille jatkopostauksessa pian.

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus

*Ensimmäinen kuva näkynyt blogissa aiemmin.