Uutta makkarin seinälle

makkari makkari

makkarielo2-2

makkari

Makkarissa on otettu askel oikeaan suuntaan, kun sain pitkään mielessä pyörineen Love Warrriorsin julisteen seinälle osana blogiyhteistyötä Desenion kanssa. Kuva itsessään on jo puhutteleva ja tykkään siitä todella paljon, mutta nyt mielestäni makkari on myös tasapainoisemman kokonaisuuden näköinen.

Alkukesästä postailin  päivitetyn kollaasin sisustushaaveistani (täällä) ja kollaasi toimii tavallaan hyvänä innoittajana, sillä samalla päätin, että aion tehdä jonkin isomman hankinnan itselleni synttärilahjaksi. Haavelistalla on pitkään keikkunut niin Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin kuin Vitran Eames RAR tuolikin, josko toinen näistä löytyisi paketista?! Synttäreihin on onneksi vielä aikaa ja sitä ennen ehtii laittaa itselle tarpeetonta eteenpäin ja onpa tuolla yksi blogikirppiskin kiikarissa. Hiljaa hyvä tulee vai miten se meni.

Makkarin sisustukseen on tulossa lisää täydennystä syksyn aikana, mutta nyt on maltettava odottaa ja nauttia tästä mieluisasta näkymästä hetki.

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus

*Juliste saatu bloginäkyvyyttä vastaan // Desenio