Esittelyssä uudistunut lastenhuone

Yhteistyössä Jollyroom kanssa

jollyroom

Ekaluokkalaisen huoneessa on tapahtunut sitten viime näkemän. Instan puolella seuraavat ehkä huomasivatkin, että aiemmin vaaleanpunainen seinä sai uutta väriä jo jonkin aikaa sitten. En päässyt kuvailemaan huoneen uutta seinää kuin nyt vasta, sillä samalla kun seinäväri muuttui, teimme hiukan muutakin uudistusta huoneeseen ja huone olikin muutoksen kourissa useamman viikon.

jollyroom-3

Ekaluokkalaisen kanssa yhdessä katselimme inspiraatiota huoneen seinään useampanakin kertana Pinterestistä. Meitä molempia viehätti seinälle maalattu vuorimaisema, vaikka sitä onkin nähty paljon eri paikoissa. Niinpä vaaleanpunainen seinä sai lähteä ja tilalle tuli kivan graafinen ja värimaailmaltaan rauhallinen vuoristo. Vuoristoon valitsin sävyksi Tikkurilan sävyn Silkki (J488).

jollyroom-2

Samassa urakassa vaihtui myös pulpettinurkkauksen sisustus, kun yhdessä ekaluokkaisen kanssa kävimme läpi tavaroita ja luovuimme aiemmasta kirjasäilytyksestä. Koska kirjahyllyä kuitenkin tarvittiin huoneeseen, löysin sopivan ja kivan Cube hyllyn Jollyroomin Alice & Fox sarjasta. Hyllyä on helppoa muunnella myös muuhun tarkoitukseen, kunhan ekaluokkalainen on valmis luopumaan osasta kuvakirjoja, nyt se tuntui hänestä vielä liian aikaiselta.

jollyroom-7

Aiemmin esillä olleet pienhahmot keräsimme kauniisiin Alice & Fox harlekiinikuvioisiin rasioihin, jotka sointuvat kivasti seinän uuteen väriin. Tukevat rasiat kestävät hyvin käytössä ja vetävät sisäänsä yllättävän paljon pieniä hahmoja. Valkoiset pallovalot löytyivät samasta sarjasta ja pianhan niihin saakin jo sytytellä valoja pimenevien iltojen myötä.

jollyroom-6

Uudelle seinälle pääsivät pitkään säilössä olleet printit, joihin hankin uudet hiukan sirommat kehykset (tämä oli muuten oma hommansa, kun huomasin, ettei meillä muuten käytössä olevia kehyksiä olekaan enää saatavilla…). Samoin sai Miffy naulakkokin uuden paikan harmaalta seinältä. Välillä pysähdyn ihmettelemään, että onko tämä kastemekko todellakin mahtunut ekaluokkalaiseni päälle joskus… Niin se aika kuluu huomaamatta!

jollyroom-5

Koska meillä on pehmoleluja aivan liikaa todella paljon valitsin säilytykseen lisäksi Minituden valikoimasta tyylikkäät ja käytännölliset pilkulliset pussukat, joihin pehmolelut sujahtivat kätevästi pois näkösältä.

jollyroom-4

Huoneen ilme rauhoittui kummasti uuden seinän ja säilytysratkaisujen myötä. Koulupöydän valinta on edelleen täysin ilmassa ja läksyjen tekopaikaksi meillä on vakiintunut keittiön saareke, jossa voin olla lähellä, mikäli läksyissä tarvitaan apua. Voi olla, että pöytäasia saa hetken olla jäissä, nimittäin kyllä sieltä taisi suosikiksi nousta String System ja kuten ehkä muistatte on minulla tapana pohtia rauhassa isommat ostokset ja myydä jotain alta pois ennen hankintaa. Nyt ollaan kuitenkin huoneeseen todella tyytyväisiä ja jostain syystä se pysyy myös aiempaa paremmin siistinä.

Kivaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus