Aamupalaa, kiitos!

aamupala aamupala-2 aamupala-3 aamupala-4

Sunnuntaihuomenet! Jos arkena mennäänkin kiireisten aamupalojen merkeissä, niin viikonloppuisin tykkään syödä pitkän kaavan mukaan rauhassa. Aamupalaan kuuluvat viikonloppuisin smoothiet ja usein myös herkulliset banaaniletut. Arkena tulee usein syötyä aamupala jo ennen kuin muu perhe herää, joten siitäkin syystä on mukavaa panostaa viikonloppuna yhteisiin hetkiin jo heti aamusta.

Aloitin täyden työviikon tekemisen tänä syksynä ja vaikka edelleen teen lyhennettyä päivää, niin huomaan olevani kiireisempi ja väsyneempi. Arki pyörähti tällä viikolla käyntiin oikein kunnolla harrastusten aloituksen myötä ja tuntuu, että en ehtinyt arkisin kuin piipahtaa kotona, kun taas mentiin. Toivottavasti tähän uuteen kuvioon tottuu pian ja saadaan omat arkirutiinit muodostettua, ettei ihan mene seuraavan loman odotteluksi elämä! Miten teillä on lähtenyt arki käyntiin?

Leppoisaa sunnuntaita toivotellen,

allekirjoitus