Sitruunapuun uusi tuleminen ja arvonnan voittajat

sitruunapuu-6 sitruunapuu-7

Sitruunapuu hankittiin meille helmikuussa, juuri ennen Dubain reissua ja se osoittautui todella huonoksi ajankohdaksi. Puu oli kerrassaan upea reissuun lähtiessämme, mutta siinä ei näyttänyt olevan juuri eloa reissusta palatessamme. Koska siinä kituutti kuitenkin pari lehteä, niin en raaskinut heittää sitä poiskaan, vaan päätin odottaa kesää ja nakata sen terassille. Ulkoilu oli selkeästi oikea juttu sitruunapuulle, nimittäin ei mennyt kauan, kun se piristyi todenteolla, kukki ja teki uusia lehtiä. Niinpä sitruunapuu sai uuden tilaisuuden ja tuli nyt takaisin sisälle ulkosalla vietetyn kesän jälkeen. Toivottavasti se pysyy hyvässä kunnossa tällä kertaa!

Eilen päivitin jo osaan ulkokynttilöistä patterit, olen nimittäin hiukan laiska sytyttelemään kynttilöitä ulos ja vielä laiskempi olisin niitä illan tullen sammuttelemaan. Nythän se vielä menisi, mutta sitten lokakuun pimeillä, märillä ja kylmillä säillä meillä ei palaisi yhtäkään ulkokynttilää. Niinpä olen jo pari vuotta sitten päätynyt siihen, että ulkona meillä palaa läpi yön ledkynttilät. Olikin mukavaa kömpiä hämärissä alakertaan ja nähdä pihalla kynttilöiden kutsuva valo.

Nyt kuitenkin se tärkein eli Habitare 2017 lippuarvonnan voittajat. Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli hurja määrä! Voittajia arvoin kaksi ja nämä onnekkaat saavat messuliput sähköpostiinsa. Onnea Eija ja Seija!

Oikein mukavaa tiistaita! <3

allekirjoitus

Ps. Jos lippu jäi nyt saamatta, kannattaa seurailla Instagramin puolella loppuviikosta alkavaa arvontaa. ;)