Vihreä yllättää

makuuhuoneelokuu-2 makuuhuoneelokuu makuuhuoneelokuu-3

Testailin IKEA kuvaston lanseerausillasta mukaan saamaani syvän vihreää samettista tyynynpäällistä makkarin petaukseen. Yllätyksekseni petaus näytti niin kutsuvalta, että päällinen sai jäädä. Vaikka en ole erityisesti vihreän ystävä, niin jotain ylellistä ja samaan aikaan kotoisaa tässä yhdistelmässä on. Ja tämähän voisi mennä myös olohuoneessa sohvatyynyjen joukossa. Tummaa vihreää en ole sisustukseen edes harkinnut, mutta kivasti näyttää sopivan harmaan sekaan ripaus vihreää, täytyypä siis antaa uudelle sävylle mahdollisuus.

Aivan ihanaa, että ollaan jo torstaissa, viikonlopun odotus on täällä huipussaan! Tämä viikko ei onneksi tuntunut ihan yhtä raskaalta kuin edellinen, joten tässä vaiheessa tuntee olevansa jo voiton puolella. Miten teidän muiden arki on lähtenyt rullaamaan? Tuntuu hämmentävältä, että ollaan elokuun viimeisessä päivässä; säistä ja fiiliksistä päätellen voisi olla syyskuun loppu menossa.

Mukavaa elokuun viimeistä ja reipasta torstaita! <3

allekirjoitus