Syksyisiä sisustustärppejä

Kaupallinen yhteistyö Esprit kanssa

autumn essentials

vohvelikankainen tyynyliina // tuikku // vohvelikankainen torkku

harmaa tyynynpäällinen // metallilyhty // lasimaljakko

Keräsin herkullisia poimintoja syksyisen sisustuksen yksityiskohdista kollaasiksi. Maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit vievät tänä syksynä voiton omassa sisustuksessa. Kollaasin sävymaailma on kotoisen pehmeä ja rauhallinen. Tärkeimmät jutut syksyiseen sisustukseen ovat minun mielestäni kynttilät, pehmeät torkkupeitot ja lämpimät sävyt.

Tehän jo tiedättekin hurahdukseni vohvelikankaaseen ja tänä syksynä vohvelikangasta näkyy joka kulmassa – tai sitten vain satun löytämään itseäni miellyttävää materiaalia minne vain katsonkin. Oli niin tai näin, Espritin valikoimasta löysin täydellisen kokoisen kauniin harmaa vohvelikankaisen torkkupeiton. Vohvelikankaisia tyynynpäällisiä löytyi puolestaan Elloksen valikoimasta, todella herkkuja nämäkin! Vohvelikangas on sekä kauniin eläväinen että myös miellyttävän tuntuinen materiaali.

Meillä huomaa syksyn saapuneen, kun kynttilät palavat iltaisin ja viikonloppuna myös aamuisin. Tästä tulikin mieleeni, että kynttilävarastoa täytyy muistaa taas täydentää pian! Joko te muutkin polttelette kynttilöitä? Meiltä löytyy kuparin värisiä lyhtyjä pari kappaletta, mutta täytyy myöntää, että kollaasin metallin värinen lyhty näyttää todella raikkaalta ja sopivan rouhealta. Tykkään, että lyhdyt saavat olla kookkaita ja mielellään niin, että lyhdyn sisälle mahtuu useampiakin kynttilöitä.

Kollaasista voisi päätellä, että lemppari värini tulevaan syksyyn on harmaa, mutta onhan meillä jo syvän vihreääkin… Keltainen on piristänyt syksyistä sisustusta meillä jo parina vuotena ja nyt ehkä kaipaisin jotain muuta, en vain tiedä mitä. Ihan vielä en ole valmis luopumaan vaalean roosan värisistä yksityiskohdista, mutta täytyy myöntää, että testiin otettu tumma vihreä houkuttaa tällä hetkellä hämmentävän paljon. Joko teillä on syysvärit käytössä sisustuksessa?

Ihanaa lauantaita toivotellen,

allekirjoitus