House Doctorin syksy 2017

House Doctor House Doctor

House Doctor House Doctor House Doctor House Doctor

Syksyisen tiistaiaamun inspiraatioksi ajattelin jakaa teille pari kuvaa House Doctorin syksyn ja talven katalogikuvista. Sävyt ovat tummanpuhuvia ja väritys osaltaan sen verran syvää tiilenpunaista ym., että jätin suosista pois kuvat, jotka eivät istu omaan tyyliini. Koko kuvaston pääsen kurkistamaan täältä.

Tänne valikoiduissa kuvissa on kaikissa jotain todella viehättävää ja palasia sieltä ja täältä voisi tulla omaakin kotia somistamaan. Kokonaisuus jäi kuitenkin tällä kertaa itselleni hiukan vieraaksi, niinkuin olen tainnut mainita jo aiemminkin jopa Tine K Homen syysmalliston kohdalla. Taidan olla aika selkeiden ja graafistenkin linjojen ystävä ja runsas sisustus yhdistettynä runsaaseen värien käyttöön ei vain ole osa omaa sisustusfilosofiaani.

Löysitkö sinä valituista kuvista omia suosikkejasi vai jäivätkö sinua inspiroivat kuvat kuvaston sivuille?

Aurinkoa syksyiseen päivään toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat House Doctor