Syysuutta ekaluokkalaiselle Nona K:sta

nona k nona k nona k

Eilen en malttanut viettää aurinkoista ja lämmintä syyspäivää sisätiloissa ja se näyttää kostautuvan tänään, sillä olo on astetta flunssaisempi. Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä sain pihaa ja terassia talvikuntoon ja olihan se paljon mukavampaa hommaa kuivalla säällä kuin sateessa.

Viikonloppuna ehdin viimein poiketa myös Töölöntorin kulmalla sijaitsevassa lastenvaate ja lifestyle liikkeessä Nona K:ssa. Nona K:n avajaisista kirjoittelin täällä ja liike on yhä vain yhtä houkutteleva ja kaunis. Sain valita Nona K:n mallistosta ekaluokkalaiselle sopivan setin ja vaikean valinnan päätteeksi mukaan tarttui kuvissa näkyvä ihana Creamien setti; pehmoinen mekko ja kevyt huivi (jota äiti voisi mielellään lainata itselle…), lisäksi laadukas Meltonin villapipo ja ihana Prinsessefin bling hiuskoriste.

Syyshankintoja on tullut tehtyä ekaluokkalaiselle muutenkin, kun huomaan, että vaatteissa on taas lahkeet hämmentävästä lyhentyneet kesän aikana. Ahkeran kirppistelyn ansiosta on toisaalta ihan mukavaakin tehdä uusia hankintoja neidin väljään vaatekaappiin. Onko teillä muilla kirppistelyinnostus nostanut päätään syksyn myötä? Täällä on tohinalla käyty kaappeja läpi ensi kuun Mansen Blogikirppikseen, joten pysykäähän kuulolla, sillä sneak peek kuvia on luvassa.

Aurinkoista syysviikkoa toivotellen,

allekirjoitus