Messuilta kotiutunutta

havi-4 havi-3

havi

havi-2 havi-5

Tällä kertaa lähdin Habitare messuilta isojen kassien kanssa, mikä on aika harvinaista, sillä yleensä messuilta tulee otettua mukaan itseä kiinnostavat esitteet, eikä juuri muuta. Tällä kertaa tarttui kuitenkin matkaan kylppärijuttuja. Olen etsiskellyt kivaa pehmoista mattoa alakerran kylpyhuoneeseen ja nytpä matto tulikin vastaan, kun vähiten sitä odotin. Salmiakkikuvioinen matto löytyi Stockmannin osastolta ja on osoittautunut aivan ihanan pehmeäksi käytössä. Samalta osastolta löytyi myös harmaa käsipyyhe, joka on – kuinkas muutenkaan – vohvelikuosia.

Kauniit Havi’s tuotteet sain testiin Havin osastolta ja heti ensi nuuhkaisulla ihastuin tähän uutuustuoksuun ”After the Rain”. Nyt täytyy tunnustaa, että meillä ei ole huonetuoksuja ollut koskaan aiemmin käytössä, joku ehkä muistaakin, että tuoksukynttilätkin ovat meidän kodissa aika uusi juttu. Vähän epäilin pystytäänkö meidän perheessä huonetuoksusta nauttimaan päänsäryn pelossa, mutta mitä vielä, tämä tuoksu on kaikinpuolin täydellinen! Jopa herkkänenäinen äitini sanoi, että onpa todellakin miellyttävä tuoksu ja se on paljon se. Tuoksu päätyi yläkerran kylppäriin ja tykkään niin astua tuonne, kun vieno ja erittäin miellyttävä tuoksu on vastassa. Tämä kannattaa tuoksutella itsekin, mikäli tykkäät huonetuoksuista tai et ole vielä niitä uskaltautunut kokeilemaan, voin suositella lämpimästi! Samaista sarjaa olevassa tuoksukynttilässä on hempeä kuviointi ja tämä pääsee pian käyttöön sulostuttamaan syysiltoja.

Täytyy sanoa, että ihanaa, kun on perjantai! Viikonloppu näyttää säiden puolesta varsin miellyttävältä, joten nautitaan auringonsäteistä. Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus

*Havi’s tuotteet saatu