Inspiraatiota Bloomingvillen syksystä

Bloomingville9 Bloomingville3 Bloomingville1 Bloomingville2 Bloomingville4 Bloomingville5 Bloomingville7 Bloomingville8 Bloomingville6 Bloomingville10 Bloomingville12 Bloomingville11

Jos keväällä *Bloomingville ei itseäni säväyttänytkään mallistollaan, niin nyt syys/talvimallisto yllätti positiivisesti. Olisin löytänyt enemmänkin kuvia ihasteltavaksi postaukseen, mutta liki 400 sivuisesta katalogista valikoituivat nämä yllä näkyvät. Viininpunainen ja tumma vihreä ovat selkeästi kauden värit ja itse olen kallistunut tuonne tumman vihreän puolelle, tekisi mieli hankkia kotoa löytyvän tumman vihreän samettityynyn kaveriksi toinen tai jotain muuta tumman vihreää. Lisäksi hämmennystä aiheutin jopa itselleni hypistellessäni kukkakuvioista tyynynpäällistä poiketessani H&M Homessa. Mutta josko kukkakuviot jättäisin kuitenkin väliin…

Näiden kuvien lemppariksi nousi harmaa pouf, jossa on talja päällä. Ihastuin poufiin niin paljon, että piti googlailla sen hintaa, joka oletetusti oli suolainen. Onhan uudessa mallistossa toki muitakin houkutuksia. Onneksi huomaan itsessäni Marie Kondon oppien sisäistyneen jollain tasolla ja niinpä kauniita asioita voi ihastella myös kuvissa, kaikkea ei onneksi tarvitse omistaa, vaikka kuinka haluaisi.

Löytyikö sinulle lemppareita kuvista? Koko katalogin pääset kurkkaamaan *Bloomingvillen sivuilta.

Aurinkoa syyssunnuntaihin toivotellen,

allekirjoitus