Hyggeilyä

hyggeä-2 hyggeä-4 hyggeä-3 hyggeä

Meillä pyritään rentoutumaan hetkeksi joka ilta, enkä osaa kuvitella pimeneviä iltoja sohvan nurkassa ilman kynttilöitä. Kummasti kynttilät myös rauhoittavat ja mikä onkaan parempi tapa rentoutua kuin katsella palavaa tulta. No, ehkä itselleni saman olon tuottaa rannalla laineen liplatus ja aaltojen katselu.

Callunahan ei sisällä viihdy kovin pitkään, mutta kun yksi jäi ylimääräiseksi ulkoistutuksista, niin olihan se sisälle tuotava ainakin hetkeksi. Nyt on siispä päästy hyggeilyn ytimeen, villasukat jalassa tulee pyörittyä iltaisin ja sen sata kynttilää käytyä sytyttelemässä. Muuten karsastankin valaistusta, joten kynttilät ovat aika oiva apu. Niin ja toki sytyttelen ympäriinsä koristevaloja, jotka tuovat sopivan lämpöisen ja kotoisen tunnelman. Näistä aineksista syntyy meidän hyggeilyt, kuinkas teillä?

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus