Lokakuuhun

lokakuu-2 lokakuu

Niin se lokakuu alkoi ja viileys tuntuu sen verran luissa ja ytimissä, että olen hakenut kesäsäilöstä jo kaikki taljat lämmittämään tunnelmaa. Lumimarjan otin hetkeksi sisälle, kun se on niin söpö, mutta taitaa tuolle parempi paikka olla kuitenkin viileässä terassilla.

Lokakuu on kovasti odotettu, sillä tähän kuuhun mahtuu jos vaikka mitä kivoja tapahtumia. Ensi viikko olisi vielä töitä ja sitten alkaa odotettu syysloma ja vaikka mitään sen ihmeempää ei ole lomalle buukattu, niin jo se loman kiireettömyys ja aikatauluttomuus ovat tervetulleita. Kovasti odotan myös ensi viikonloppua ja kivaa yhteistä aikaa blogikollegoiden kanssa ja kirppistelyä tietenkin! Nyt voi jo laskea päiviä, eikö? Onko siellä ruudun toisella puolella muita syysloman odottajia?

Mukavaa tiistaita! <3

allekirjoitus