Inspiraatiota IKEAn talvimallistosta

ikeajoulu ikeajoulu ikeajoulu ikeajoulu ikeajoulu ikeajoulu

IKEAan on tullut juuri myyntiin kovasti odotettu Ypperlig mallisto ja harmikseni en ole vielä edes päässyt mallistosta shoppailemaan. Tarkoitus olisi kuitenkin pian päästä käymään IKEAssa ostoksilla. Onneksi mallisto on myynnissä pitempään kuin vain hetken, joten täydennyksiä varmasti on tulossa, mikäli jotain on jo ehtinyt loppua. Kurkataan kuitenkin tällä kertaa talvimallistoa, josta löytyy kivoja inspiraatiokuvia jo.

Itseäni ihastuttavat edelleen nuo tummanpuhuvat taustat, joita vasten kauniit esineet ja asetelmat pääsevät esille edukseen. Aivan mahtavat ovat nuo Stråla led valaisimet, joille keksisin heti useammankin paikan kotona. Lisäksi kuvioidut tyynyt ja Vässad -nimimen peite, jota ei näissä kuvissa vielä näy ovat ehdottomasti omalla listalla.

Löysitkö kuvista lemppareita tai jonkin must have jutun?

Mukavaa syyslauantaita, toivottavasti nähdään huomenna Blogikirppiksellä Finlaysonilla! <3

allekirjoitus

Kuvat: IKEA