Saarekkeen syysilme

Yhteistyössä Imageroad

ypperlig-2 ypperlig-3 ypperlig-4 ypperlig

Pääsin viimein poikkeamaan IKEAssa ihan ajan kanssa ja Ypperlig mallistosta mukaan tarttui ihana metallirasia. Koska tähän asti olen säilytellyt pientä tarpeellista tavaraa, kuten paria hiuslenkkiä ja liesituulettimen kaukosäädintä pöydällä olevan printin takana, sain näille nyt oivan säilytyspaikan ja tason ilmekin on siistimpi. Samalla vaihdoin myös aiemman printin tilalle kauniin syysmaiseman, joka tuli yhteistyössä kotimaiselta Imageroadilta. Saareke on nyt ihanan rauhoittavan näköinen ja näkymät joka puolelle sopusoinnussa keskenään.

Saa nähdä kuinka pitkään pystyn vastustamaan kahden muun Ypperlig rasian houkutusta, sillä keksin heti useampiakin käyttötarkoituksia käteville metallirasioille… Joko teiltä löytyy Ypperlig mallistoa kotoa?

Ihanaa perjantaita toivotellen,

allekirjoitus

*Juliste saatu