Tine K Home joulumallisto

Aikaisessa ollaan, mutta kun näin nämä Tine K Home joulukuvat tälle vuodelle, niin en voinut olla jakamatta niitä teidän kanssa. Ihanan yksinkertaista ja silti kovin tunnelmallista. Mitä sanotte, onko liian aikaista vai juuri sopiva aika?

tine k joulu tine k joulu tine k joulu tine k joulu tine k joulu tine k joulu

Näiden inspiroivien kuvien myötä itsellä alkoi tehdä mieli etsiä ensimmäiset tähdet ikkunoihin. Ulkona on niin pimeää, että kaikki piristys on tervetullutta ja niinpä eilen kieputtelin ulkokaiteeseen koristevalot ja olipa vain mukavampaa hipsiä tänä aamuna alakertaan, kun oli lisävaloa tarjolla.

Kuvia selatessa muistin myös, että itseltäni löytyy ainakin pari Tine K Homen talvikynttilää varastosta, nehän voisi pian myös kaivella esiin…

Mukavaa tiistaita toivotellen,

allekirjoitus

*Kuvat Tine K Home