Työpöydällä

työpöydällä-3 työpöydällä-2

työpöydällä-4

työpöydällä-5 työpöydällä

Ei se työpöytä näytä tältä läheskään aina, vaikka pyrkimys onkin kova ja ainakin niin, että illalla siivoaisin pöytäni siinä missä ekaluokkalainen omansa. No me kyllä lipsutaan tästä molemmat enemmän ja vähemmän. Toisaalta, välillä voi olla helpompikin aloittaa työt, jos ne on jättänyt hiukan valmiiksi pöydälle odottamaan jatkoa.

Ei ole pitkä aika, kun hävitin kaikki yli kaksi vuotta vanhat sisustuslehteni. Kurkkasin ne kyllä läpi ja voitte uskoa, että selattavaa riitti, sillä vielä pari vuotta sitten tilasin useampaakin sisustuslehteä yhtäaikaa. Sitten tapahtui elämä ja  huomasin, että en enää ehtinytkään lukea lehtiä ennen kuin uusi jo ehti tipahtaa postilaatikkoon ja niinpä vähitellen luovuin lehtitilauksista ja päätin odottaa sitä aikaa, kun taas ehtisin lukea lehdet rauhassa loppuun. Sitä hetkeä odottelen vieläkin.

Sisustuslehtien tilalle on tullut inspiraation lähteenä Pinterest, jota tulee selailtua päivittäin ja tietenkin Instagram, josta on tullut todella tärkeä kanava itselleni. Kuinka mahtavaa onkaan, että lehtikoteloiden sijaan voin säilöä upeat inspiraatiokuvat virtuaalisesti ja palata niihin aina, kun etsin tiettyä inspistä sen sijaan, että etsisin oikeaa lehteä oikeasta mapista… En silti kiellä sisustuslehtien viehätystä ja itsekin niitä silloin tällöin ostan irtonumeroina, kun tiedän, että ehdin myös lehden lukea. Myös lemppari tuliaisei miehen työmatkoilta on ulkomainen sisustuslehti.

Mutta palatakseni takaisin aiheeseen, niin tällä hetkellä pöydältä löytyy inspistä sisustukseen ja syksyyn. Lisäksi työpöydällä on oltava tyhjää tilaa ihan vain antaa silmien levätä ja ajatusten harhailla, siitähän ne parhaat oivallukset yleensä syntyvätkin.

Tsemppiä uuteen viikkoon toivotellen,

allekirjoitus