Työhuoneen talvinen ilme

työhuone

työhuone-2 työhuone-3 työhuone-4 työhuone-5

Kuvasin työhuoneen talvista ilmettä ja tajusin samalla, että enpä ole työkkäriä kuvaillutkaan hetkeen tänne blogin puolelle. Etsin uusia kuvakulmia, sillä sain testattavaksi Habitaressa LED-versiona julkaistun Tapio Wirkkalan WIR-85 valaisimen ja halusin saada valaisimen samaan kuvaan kokonaisuuden kanssa. Eipä ollutkaan mikään helppo tehtävä! WIR-85 valaisinta saa myös kauniin värisillä lasikuvuilla ja tykkäisin itse kovasti harmaasta lasikuvusta, joka pehmentäisi tunnelmaa. Valaisin sopisi myös hyvin esimerkiksi meidän eteiseen, joten täytyy pohtia saako tämä uuden vielä sijoituspaikan.

Työhuoneessa vallitsee nyt se rauhoittava tunnelma, jota sinne olen halunnut ja viihdynkin yhä useammin täällä pöydän ääressä tekemässä sekä blogi- että muita töitä sen sijaan, että linnoittautuisin alakerran saarekkeelle. Työpöytäni voisi olla hiukan pienempikin, mutta toisaalta lisätilalle on välillä tarvetta ja mitään tarvetta ei tilan puolesta ole vaihtaa pienempään pöytään eli ehkäpä tällä pöydällä mennään nyt toistaiseksi.

Vaikka aiemmin viikolla kerroin, että tänä vuonna meillä jää halloween juhlat väliin, niin hiukan jouduin pyörtämään päätöstäni, sillä järkkäsin eilen illalla tyttärelle ja hänen parhaalle ystävälle arteenetsintään ja herkutteluun keskittyvän illan naamiaisasuineen ja koristeluineen. Mutta hauskaa oli ja nopeasti sai koristelut hoidettua aiempina vuosina askarrelluilla koristeilla.

Tänään olisikin hyvä aika laittaa lisää kausivaloja ja samalla voi korjata pois halloween koristelut. Rauhallista pyhäinpäivää toivotellen,

allekirjoitus

*Valaisin saatu blogin kautta