Hotellitunnelmaa makuuhuoneeseen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kaupallinen yhteistyö // K-citymarket & Bellablogit

Hemtex24h-2

Makuuhuoneen tekstiileillä on vähintäänkin yhtä iso vaikutus makuuhuoneen viihtyvyyteen kuin oikeanlaisella sängyllä ja makuuhuoneen miellyttävällä värimaailmalla. Itse tykkään, että makuuhuoneen värimaailma on rauhoittava ja neutraali, niinpä pohdinnoista huolimatta en ole päätynyt maalaamaan makuuhuoneen seiniä ja vaikka innostuisinkin maalaamaan, niin sävy tulisi olemaan jotain maanläheistä. Meidän sängynpääty määrittelee pitkälti makuuhuoneen tekstiilien värimaailman ja niinpä pitäydyn yleensä harmaan eri sävyissä ja turvallisessa valkoisessa.

Hemtex24h-4 Hemtex24h-5

Pääsin sisustamaan meidän makkaria yhteistyössä K-citymarketin ja Bellablogien kanssa K-citymarketeista löytyvällä uudella Hemtex24h kodinsisustusmallistolla. Mallistosta löytyy jos vaikka mitä ihanaa, joten ei ollut itsestään selvää, että valitsin makuuhuoneen tekstiilejä, mutta en voinut lopulta vastustaa ylellistä puuvillasatiinia, joka harmaassa sävyssä ja tyylikkäällä raitakuviolla saa makuuhuoneen vaikuttamaan hotellihuoneelta muhkeine sänkyineen. Puuvillasatiinin tuntu vetää vertoja pellavalakanoille miellyttävyydessään.

Hemtex24h-3 Hemtex24h-6

Omaan makuuhuoneeseen saa ripauksen luksusta ja hotellitunnelmaa ylellisillä tekstiileillä, muhkeilla tyynyillä ja tuoreilla kukilla. Makuuhuoneen tekstiilejä valitessa itselleni on tärkeää, että kaikki tyynyistä, peitoista ja päiväpeitosta lähtien ovat vesipestäviä ja että vuodevaatteet saa pestä korkeilla lämpötiloilla. Pesun jälkeen lakanoihin saa hotellin tuntua, jos jaksaa silittää ne hiukan nihkeinä, tällöin lakanat myös pölyävät vähemmän.

Hemtex24h-7 Hemtex24h

Hemtex24h mallisto on helposti saatavilla ruokakauppareissun yhteydessä ja tuotteet ovat laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia. Kodin eri tiloihin sopivien tekstiilien lisäksi Hemtex24h mallistoon kuuluu piensisustustuotteita.  Uusien lakanoiden lisäksi valitsin meille tyynyt, pyyhkeet, maljakon, sekä kauniin syksyiset pihlajanmarjamukit. Mikäli itseltäni ei löytyisi jo ennestään valkoista marmoritarjotinta, niin se olisi ehdottomasti ollut mukana hankintalistalla, nimittäin kaunis marmoritarjotin kuuluu myös mallistoon. Malliston joulutekstiilit ovat myös juuri saapuneet kauppoihin, joten täytyy käydä katsastamassa mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy talviseen sisustukseen. Joko olette ehtineet tutustua Hemtex24h mallistoon K-citymarketeissa?

Oikein ihanaa uutta viikkoa toivotellen,

allekirjoitus