Tunnelmapaloja ja joulusiivousta

ruokailutila_-2 ruokailutila_-3 ruokailutila_

Huh, mikä viikko! Onneksi ollaan jo työviikon loppupuolella, koska päivät ovat olleet pitkiä ja työntäyteisiä. Eilen ehdin (muista aikeista huolimatta) aloittaa joulusiivouksen ihan sopivan ajoissa. Nimittäin jääkaapin siivous on kolkutellut takaraivossa, mutta olen lykännyt sitä ajatuksella, että myöhemminkin ehtii. Eilen tuli kuitenkin sopiva väli, kun jouduin tyhjentämään jääkaappia muutenkin ja päätin samalla hoitaa tuon (inhokki)homman alta pois. Joulusiivous on siis virallisesti aloitettu ja voisin melkoisella varmuudella sanoa, että näin ajoissa en ole vielä ollutkaan! Seuraavaksi sitten uunin vuoro ja se on vähintäänkin yhtä inha homma. Sen sijaan joulukorttien kirjoittamista ja lahjapaketointia odotan jo innolla. Jokos teillä muilla on jouluvalmistelut aloitettu?

Mukavaa torstaita toivotellen,

allekirjoitus