Viikonlopun viettoa

valkoinen sisustus valkoinen sisustus valkoinen sisustus

Viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä sateista huolimatta. Päätin tuossa itsekseni olla hössöttämättä liikaa tänä vuonna joulun tuloa. Syksy on ollut raskas ja oikeastaan eniten kaipaan rauhallista yhdessäoloa ja aikatauluttomuutta joululomalta. Osa lahjoista on hankittu hyvissä ajoin, osa on vielä hankkimatta. Takaraivossa kyllä hiukan kolkuttelee, että tyttären joulukalenteri olisi ehkä hyvä saada ensi viikon aikana valmiiksi kaikesta huolimatta…

Havunoksia ehdin haikailla pari viikkoa ennen kuin ne kävelivät vastaan eräs päivä töistä tullessani, kun reitin varrelta oli kaadettu puita. Oikein itseänikin naurattaa, että olisiko tänä vuonna jäänyt oksa hakematta, ellei olisi siinä nenän edessä odottaneet ottajaa… Mutta kyllä tästä nyt hiukan olisi tarkoitus ryhdistäytyä ja laitella jouluista tunnelmaa kotiin. Tänä vuonna ollaan kuitenkin kohtalaisen ajoissa ja hyvä niin!

Rentoa viikonlopun jatkoa toivotellen,

allekirjoitus